Vodder Kirke inviterer til gudstjeneste for demente og deres pårørende

Torsdag den 19. april 2018, kl. 10.30

Gudstjenesterne er tilrettelagt ud fra principper om enkelhed og genkendelighed.

I gudstjenesterne forsøger vi at appellere mest muligt til sanserne blandt andet gennem musik og sang, og udsmykning af kirkerummet.

Koncert
I forlængelse af gudstjenesten giver Lundtoft Glade Sangkor en lille koncert!

I 2016 oprettede Plejecenter Lundtoft i Brørup sammen med Cindi Pedersen og Birgitte Muurholm et sangkor, som er med til at styrke nærværet mellem korets medlemmer, der ligesom plejecenterets beboere, er demente.

Gennem sangen genoplever kordeltagere og beboere glæden ved at synge og lytte til de gamle danske sange.

Frokost

Efter gudstjenesten inviterer vi til frokost på Brøns Kro.

Bor man i Gammel Skærbæk Kommune kan man gratis bestille kirkebilen fra sin hjemadresse:

Frifelt Taxi på tlf. nr.: 74 75 72 15

Sognemedhjælper Inge Marie Holm

Kirkesanger Asger Gammelgaard

Organist Jørgen Jacevicz

Sognepræst Camilla Eilskov Friis

For yderligere information kontakt sognemedhjælper Inge Marie Holm, tlf. 60 48 64 74.

DEMENSGUDSTJENESTE