Stillegudstjenesterne har en meditativ karakter, hvor der både er plads til fordybelse og eftertænksomhed, til sang og bøn, og mulighed for at tænde lys.

Efter gudstjenesten serveres der en lille forfriskning i kirken.

Torsdag den 12. oktober 2017, kl. 20.00

Sanger Birgit Gjelstrup
Organist Tove Tersbøl

Sognepræst Camilla Eilskov Friis

I Brøns Kirke afholder vi for tredje år stillegudstjenester, hvor deltagerne kan lytte og reflektere til musik, bønner og bibeltekster. I en hverdag, hvor de fleste af døgnets 24 timer handler om arbejde, børn, praktiske gøremål og spekulationer, kan vi alle have brug for en stille stund, hvor krop og sjæl får mulighed for at slappe af og få en tiltrængt pause.

Stillegudstjenesterne rummer, som ordet siger, stilhed. En stilhed, som mennesker har delt med hinanden i kirkerummet i mange år – og der er ikke mindre brug for den i dag, hvor livet er mere hektisk og informationsmængden større end nogensinde. Kirkerummet og stillegudstjenesterne indbyder til ro, fred og nærvær – og giver plads til fordybelse og eftertænksomhed.

Gudstjenesterne indeholder bøn og læsninger, og musik og salmer, som er med til at underbygge stilheden! Centralt i gudstjenesten er tid til stilhed på prædikenens plads. Her kan man tømme sindet for tanker og finde et øjebliks ro.

Under gudstjenesten vil der være mulighed for at tænde lys.

Til gudstjenesten vil der være en oversigt over forløbet. Oversigten er tænkt som en hjælp til at føle sig hjemme i denne mere stille måde at være i kirke på.

Efter gudstjenesten serveres en lille forfriskning i kirken.

STILLEGUDSTJENESTER i Brøns Kirke